Yleistä

Kokouspaikka

Turun ammattikorkeakoulu

Tapahtuma alkaa sekä torstaina että perjantaina ICT-Cityssä, Joukahaisenkatu 3, missä myös ilmoittautumis- ja infotiski sijaitsee koko tapahtuman ajan. Rinnakkaissessiot, lounaat ja iltatilaisuus pidetään viereisessä EduCityssä, Joukahaisenkatu 7, Turku.

Tutkimuspäivät järjestetään hybridinä, osallistua voi siis myös verkon kautta.

 

Terveysturvallisuus

Tutkimuspäivät 2021 seuraa aktiivisesti viranomaisviestintää ja sitoutuu noudattamaan voimassa olevia terveysviranomaisten ohjeistuksia terveysturvallisuudesta. Tapahtuman aikana on voimassa maskisuositus. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia käytössäsi on niitä saatavilla tapahtumapaikalla. Tapahtumapaikoilla on käsidesipisteitä. Tilojen kalustuksessa pyritään ottamaan huomioon turvavälit.

Tulethan tutkimuspäiville kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa mahdollisimman turvallisen tapahtuman kaikille.

 

Majoitus

Tutkimuspäivien osallistujille on varattu huonekiintiö päivien ajaksi.

Hotelli: Original Sokos Hotel Kupittaa

Huonehinnat:  Standard 1hh 86.00 €/vrk      Standard 2hh 106.00 €/vrk

Huonehinta sisältää runsaan buffetaamiaisen.

Varaukset suoraan myyntipalvelusta arkisin ma-pe klo 8.00-20.00
Puh. 020 1234600, sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

Varauskoodi: Varausta tehtäessä on mainittava tapahtuman tunnus ”Tutkimuspäivät 2021” erikoishinnan takaamiseksi.

Kiintiön voimassaolo: Kiintiön varaamattomia huoneita vähennetään 11.9. ja 14.10. Loput varaamattomat huoneet vapautetaan 27.10.

 

Saapuminen

Junalla

Kupittaan rautatieasema sijaitsee aivan Sokos Hotel Kupittaan vieressä. Kupittaan asemalla pysähtyvät Helsingin ja Turun välillä liikennöivät junat. Aikataulut

Linja-autolla

Alueelle liikennöivät Föli-bussit 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Tällä hetkellä sähköbussit liikennöivät vain linjalla 1, mutta kesällä 2021 linjoille 32 ja 42 saadaan liikennöimään uudet sähköbussit. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin kotisivuilta.

Taksilla

Turun alueella voit halutessasi tilata myös ympäristöystävällisemmän taksin: hybridi, sähkö, kaasu tai Neste MY uusiutuva diesel. Nämä autot tunnistat katukuvassa Taxidatan Vihreästä X:stä. Tilaukset tehdään Lounais-Suomen taksidatan tilauskeskuksesta, puh. 02 10041.

Föli-fillarilla
Föli-fillarin saa käyttöön joko kuukausimaksulla, kertamaksulla tai Föli-kausikortin kylkiäisenä. Lisätietoja ja kartta pyörien asemapaikoista

Onni-sähköpyörällä
Onni-sähköpyörän voi vuokrata muutamaksi tunniksi tai pidemmäksikin ajaksi.

 

Sähköautolla

Sähköauton lataaminen

Turku Energia: Sähköautojen julkiset latauspalvelut 
Eautoilijan vinkit: Latauskartta

Pysäköinti
Vieraspysäköintiä varten Turun Tiedepuistossa on noin 200 maksullista autopaikkaa, jotka sijaitsevat BioCityn parkkihallissa, Tahkonaukion
parkkialueella sekä TriviumCityn ja Kupittaan palloiluhallin pihoilla. Näiden lisäksi Turun Tiedepuistossa on pysäköintipaikkoja Sairaala
Neon yhteydessä Joukahaisenkadulla.