Ilmoittautuminen

Tutkimuspäivät järjestetään hybridinä, osallistua voi siis myös verkon kautta.

Ilmoittaudu mukaan!

Paikan päällä osallistuvien maksu sisältää pääsyn tutkimuspäivien ohjelmaan, ohjelman mukaiset lounaat ja kahvit sekä osallistumisen iltatilaisuuteen 11.11.2021. Maksu sisältää myös pääsyn virtuaaliselle tapahtuma-alustalle ja sen materiaaleihin, jossa myös luentotallenteet ovat osallistujien saatavilla kaksi viikkoa tutkimuspäivien jälkeen.

Etäosallistujan osallistumismaksu sisältää pääsyn tutkimuspäivien ohjelmaan virtuaalisen tapahtuma-alustan kautta, jossa voi seurata tutkimuspäivien yhteiset osiot eli avaus- ja päätösosiot, keynote-luennot, kutsupuheenvuorot, paneelikeskustelun ja osan iltaohjelmasta. Lisäksi kaikista neljästä rinnakkaissessiosta (1–4) vähintään yksi toteutus tullaan avaamaan etäosallistujille. Kaikille yhteisten luentotallenteet ovat osallistujien saatavilla tapahtuma-alustalla kaksi viikkoa tutkimuspäivien jälkeen, rinnakkaissessioiden esityksiä ei tallenneta.

Kaikki hyväksyttyjen abstraktien esitykset sekä erikoissessiot pidetään fyysisesti tutkimuspäivien tapahtumapaikalla edellyttäen, että myös esiintyjät ja vetäjät ovat paikalla.

Linkki virtuaaliselle tapahtuma-alustalle lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä early bird -osallistumismaksu, voimassa 14.10.2021 asti.

 

Osallistumismerkki

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäiville 2021 osallistumisesta sekä päivillä oman työn esittämisestä voit hakea sähköistä osallistujamerkkiä (www.openbadgefactory.com), jolla voit helposti osoittaa osallistuneesi tutkimuspäiville. Osallistujamerkin voit hakea tutkimuspäivien jälkeen. Lähetämme osallistujamerkin hakemuksen palautekyselyn yhteydessä.

 

Osallistumismaksut

Early bird -hinta
(14.10.2021 asti)
Late -hinta
(15.10.2021 alkaen)
Osallistuja: 2 päivää 370 EUR 395 EUR
Osallistuja: 1 päivä 240 EUR 265 EUR
Opiskelija: 2 päivää * 185 EUR 200 EUR
Opiskelija: 1 päivä * 125 EUR 140 EUR
OTTU ry:n jäsen: 2 päivää ** 360 EUR 385 EUR
OTTU ry:n jäsen: 1 päivä ** 230 EUR 255 EUR
Etäosallistuminen 240 EUR 240 EUR
Etäosallistuminen – opiskelija * 125 EUR 125 EUR
Etäosallistuminen – OTTU ry:n jäsen ** 230 EUR 230 EUR

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

 

* Opiskeljoiden on esitettävä opiskelijatodistus ilmoittautumislomakkeella.
** Jäsenyys tarkistetaan.

Tutkimuspalvelupäiville ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta:
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Maksutavat

1) Luottokorttimaksu, ei maksutapakuluja.
2) Verkkopankkimaksu, ei maksutapakuluja.
3) PDF lasku (maksu pankkisiirtona). Maksutapalisä 10 euroa sis. alv 24 %.
PDF lasku lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen.
4) Verkkolasku (suomalaiset organisaatiot ja yritykset). Maksutapalisä 10 euroa sis. alv 24 %.
Verkkolasku lähetetään ilmoittautumislomakkeella annettuun verkkolaskuosoitteeseen.

Laskut maksutapana: varmistathan, että kirjaamasi laskutusosoite on oikein. Mahdollisen uuden laskun tuottamisesta (johtuen virheellisestä laskutusosoitteesta tai muista muutoksista) perimme 10 euron veloituksen.

Peruutusehdot

Osallistumisen peruminen tulee tehdä sähköpostitse info@aboaservices.fi 15.10.2021 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta. Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.

Konferenssin totetuksessa otetaan pandemiatilanne huomioon. Mikäli osallistujamäärää joudutaan rajoittamaan pandemian vuoksi, osallistujat tullaan valitsemaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos konferenssi on muutettava täysin virtuaaliseksi, lähiosallistumismaksun ja etäosallistumismaksun välinen erotus palautetaan. Tilaisuuden järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen hyvitykseen.

Jos tilaisuuden järjestäjät peruuttavat tilaisuuden kokonaan tai jos tilaisuutta ei voida järjestää syystä, johon tilaisuuden järjestäjät eivät voi vaikuttaa, ilmoittautumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Tilaisuuden järjestäjän vastuu rajoittuu kyseiseen hyvitykseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteyttä Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut: info@aboaservices.fi